Montag, 28. Mai 2012

43k # 4h @ 26°C (6pm) | Wieder erst nach dem Abendessen sonnig

Seit wann ist eigentlich Pfingstmontag Feiertag und somit arbeitsfrei? Und wie lange noch? Und wie sieht's in anderen Ländern aus? Nun, zumindest in den USA ist heute auch ein Feiertag: Dort wird der Memorial Day begangen.

10 Kommentare:

  1. Kitties! We are having pizza for supper too.

    AntwortenLöschen
  2. I even saw a third kitty, but it was too scared. By the way, I met them within only 10 minutes while bicycling through Obertshausen. Are we a kitties' town...?

    AntwortenLöschen
  3. Helluntai on meilläkin juhlapyhä.Ja sanonta kuuluu:"Jos ei heilaa helluntaina,ei koko kesänä"! (Heila tyttö /poikaystävä)
    Pizzasi oli varmasti maukas!

    AntwortenLöschen
  4. "... ei koko kesänä": Niin on minun kohtaloni...
    Olet oikeassa, pizza oli herkullinen!

    AntwortenLöschen
  5. Tuo 43 k.,tarkoittako se kilometrejä? Ja 4h käytettyä aikaa?Jos näin on,niin sinulla pitää olla hyvä satula pyörässäsi! (jos sen olet polkemalla tehnyt)

    Tuohon edelliseen...vielä ehtii...!

    AntwortenLöschen
  6. On niin, kuin olet luullut: 43 kilometrejä 4 tunnissa... Sellainen polkupyörällä retki aiheuttaa tietysti nälkää! Muuten, satulani on melko tavallinen - ei paha, ei erikoinen.

    AntwortenLöschen
  7. Oi hyvänen aika! Minä vertaan aina pitkiä matkoja niin,että...no,Poriin on meiltä n.30km.Siis melkein,kuin siellä kävisi.huhuh
    Olet sankari ainesta!

    AntwortenLöschen
  8. Oh, sankari, en tiedä, sinä mairittelet minua... Kiitos sinun kohteliaisuudestasi!

    AntwortenLöschen
  9. Ole hyvä vaan! Miksi et käyttäisi matkoillasi myös geokätköilyyn laitettasi? Luulen ainakin siellä niitä olevan "pilvin pimein"..No,tuohon polkemiseen,kyllä nuo matkat ovat kehumisen arvoisia.Minä olen tullut niin laiskaksi,että en viitsi enää pitkiä matkoja!

    AntwortenLöschen
  10. No, aikaisemmin etsin geokätköjä silloin tällöin, jos vaelsin luonnossa. Kyllä se on hauska, mutta jos olen matkalla polkupyörällä, en halua polkea metsän kautta jalkaisin...

    AntwortenLöschen